LIVRARE GRATUITĂ ȘI NUMĂR LA LIVRARE

Întregul web vorbește despre comprimate suplimente naturale pentru sportivi

Când vorbim despre întărirea mușchilor, de obicei ne gândim imediat la sală, culturism și sporturi de competiție. În realitate, întărirea musculară ne privește pe fiecare dintre noi, dar mai ales pe persoanele care duc un stil de viață sedentar și, prin urmare, trebuie să-și mențină mușchii activi. Există multe modalități de a întări mușchii, începând cu numeroasele obiceiuri noi pe care le putem încorpora în viața noastră de zi cu zi. Citiți mai departe pentru a descoperi cele cinci sfaturi ale noastre.

1. Începeți cu dieta

Fără o alimentație adecvată, exercițiile fizice nu sunt doar inutile, ci pot fi de fapt dăunătoare. Luarea cantității potrivite de proteine ​​este esențială pentru întărirea mușchilor; le putem lua alternând ouă, leguminoase, cereale – de preferință integrale – cărnuri albe precum curcanul și puiul, iar apoi peștele, moluștele și crustaceele din alimentația noastră. Și spanacul? Este doar o legendă născută cu Popeye? Cercetările au arătat că spanacul este un aliat excelent pentru mușchii puternici datorită nitraților anorganici, care se găsesc și în alte legume cu frunze verzi.

2. Mănâncă proteine ​​la micul dejun

În Italia suntem obișnuiți să luăm un mic dejun dulce, de obicei cu cafea și croissant. Dar nu este nimic mai bun decât să începi ziua cu aportul potrivit de proteine ​​pentru a întări întregul corp și mai ales mușchii! Daca nu te poti lipsi de un mic dejun italian, suplimenteaza-ti masa obisnuita cu proteine: cu iaurt grecesc si nuci vei fi mai satul si mai energic la pranz.

3. Practicați o activitate fizică ușoară și constantă

Chiar dacă nu-ți place să mergi la sală, să transpiri și să te exersezi în exces, poți găsi o modalitate de a fi activ fizic în viața de zi cu zi fără a exagera. Schimbați doar câteva obiceiuri, cum ar fi să luați scările în loc de lift, să prelungiți călătoria coborând mai întâi din autobuz pentru o plimbare, să ridicați o sticlă simplă de apă de un litru timp de 10 minute pe zi, să scoateți câinele la plimbare. dimineata si seara. Cel mai important este să fim consecvenți și să exersăm mușchii pe care îi considerăm „slăbiți” și să ne amintim mereu să ne întindem!

4. Păstrează-te bine hidratat.

Mușchii sunt formați din 75% apă. Prin urmare, menținerea lor elastică este esențială pentru un sistem muscular sănătos și eficient. Apa crește elasticitatea și tonusul mușchilor

a muschilor, ajuta la eliminarea cortizolului si mentine articulatiile bine lubrifiate. De asemenea, apa

de asemenea, este important să prevenim crampele musculare la sportivi și la vârstnici, care suferă adesea de această afecțiune.

ATENȚIE: DATORITĂ CEREREA MARE, STOCURILE SUNT PE ECHIPARE

 

PROMOTIE LIMITATA

RĂMÂN DOAR 3 PACHETE

2 PACHETE LA PREȚUL DE 1 PENTRU DOAR 59 lek 229 lek

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A BLOCA OFERTA

Livrare ANONIMĂ gratuită

Plata la livrare

 

Garantie inclusa

 

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta telefonic pentru a confirma comanda și a vă oferi asistență gratuită

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Si il contenuto viene imballato in un classico pacco, senza specificazioni di cosa ci sia all’interno e con un rivestimento colorato che impedisce di vederne il contenuto.

Normalmente spediamo il prodotto lo stesso giorno e il servizio di consegna impiega 1/2 giorni lavorativi.

Si, per garantirti maggiore comodità e sicurezza offriamo il Contrassegno, puoi pagare direttamente al corriere quando arriva a casa tua!

Assolutamente si, se guardi in alto a sinistra noterai il simbolo del lucchetto con https, questo garantisce che i tuoi dati vengano inviati in modo sicuro ai nostri operatori che si occuperanno della spedizione del prodotto. Puoi leggere la nostra privacy policy per saperne di più.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

Privacy PolicyTermini e condizioni

© 2021 Tutti i diritti riservati.