Как свалих 54 кг и запазих семейството, любовта и съпруга си

Искам да разкажа моята история, която ще помогне на много момичета да запазят любовта и семейството си.Казвам се Борислава. Живея в малкия град Шумен, в източна България. Доколкото си спомням, винаги бях пълноценно момиче. Следователно той никога не е бил успешен при противоположния пол.

Опитах се да отслабна няколко пъти – бих на диети, ходех на фитнес, но нищо не се получи. Ако свали няколко килограма, бързо ги натрупа отново.

Всъщност, за да може човек, който е склонен към наднормено тегло, да поддържа теглото си нормално, е необходимо постоянно стриктно да спазва диета и редовно да се занимава с физически упражнения. А това изисква желязна воля. Уви, нямам го и не го имах.

 

26 години. Тегло 118 кг, височина 169 см

 

Трябва да кажа, че Николай също не беше слаб, но може да се каже, добре хранен. Но, разбира се, не изглеждаше толкова грозно като мен.

 

Малко след сватбата двамата с Никола искахме да имаме бебе. Но първата ми бременност завърши с спонтанен аборт на 3 месеца. След това, шест месеца по-късно, се случи друго. Отидохме в столицата, в центъра за семейно планиране, преминахме необходимите тестове. Николай се оказа добре. И открих твърде високи нива на хормона лептин, който провокира спонтанни аборти.Лекарите постановиха присъда: “Ако искате да имате дете, трябва да отслабнете!” Но как?

Съпругът ми и аз разбрахме за новата модна кетонова диета. Същността му – вместо въглехидрати, трябва да се облегнете на протеини и мазнини.Тогава черният дроб започва да произвежда специални вещества – кетонови тела, които активно изгарят телесните мазнини, превръщайки го в енергия. За да ме подкрепи, съпругът ми също реши да премине на кето диета.

Между другото, тя му помогна. За 3 месеца той успя да свали 25 кг и се превърна право в красив мъж!

 

Spirulina диетата не ми отиде.В крайна сметка тя включва не само консумацията на мазни храни, но и периоди на гладуване, за да се стимулира производството на кетонови тела, както и посещение на фитнес залата. Николай е силна воля и той успя да се принуди да направи всичко това. Уви, не можах да се надмогна. Гладът беше немислим за мен. И отидох на фитнес, за да подкрепя Николай и за да не се взира в стройните момичета

Изведнъж разбрах: Николай може да ме остави! Наоколо има толкова много стройни момичета! И самият той се превърна в красив мъж. Бях отчаяна ! Какво да правя? Как да запазим любовта и семейството?

Тогава аз самият дойде на помощ…Николай! Той разпозна, че в София се наема експериментална група за тестване на ново лекарство, чийто принцип се основава на кето диета. Само че има съществена разлика. Не е необходимо да ядете мазни храни и след това да гладувате, така че тялото да произвежда кетони. Този препарат вече съдържа естествени вещества, които са подобни по действие на кетоновите тела.

Този препарат се нарича Spirulina. Основата му е растителни кетонови тела.Тези вещества се извличат от естествени растителни компоненти, следователно не вредят на организма и освен това имат изключително висока ефективност – те надминават собствените си човешки кетонови тела с повече от 15 пъти по действие!

Веднага отидохме в София и аз успях да се запиша в тази експериментална група. Записът в медицинската ми карта, направен в столичния Център за семейно планиране, помогна, че за да зачене и роди дете, трябва да отслабна.

Как отслабнах с Spirulina

Трябва да кажа веднага, че отслабването никога не е било толкова удобно, както с този препарат! Това е прах, който трябва да се разтвори в чаша вода, получава се много вкусна напитка. Няма хранителни ограничения. Нещо повече, лекарите настояват човек да се храни по същия начин, по който е ял, преди да приеме Spirulina, за да не се стресира тялото.

И така, започнах да приемам Keto Light. Теглото ми в началото на експеримента беше 118 кг.

През първата седмица отслабнах само 2 кг. Много скромен резултат. Но лекарите казаха, че трябва да е така. Тялото се превръща в активно изгаряне на мазнини. Но през следващите седмици загубих около 1 кг на ден! Буквално се стопих пред очите си! Разтопена и възторжено записа новото си тяло на снимката.

Какво се случи през годината, когато живеех с новото си тяло. Най-важното е, че теглото ми остава същото – 64 кг. Лекарите не са се заблудили. Spirulina успя да нормализирам метаболизма си и сега няма нужда да приемам нищо, за да поддържам теглото си нормално.

Лекарите също препоръчват да започнете да се опитвате да заченете дете след 12 месеца от края на програмата за отслабване. Тялото се нуждае от време, за да преструктурира дейността си до ново тегло. Николай и аз направихме точно това. Те чакаха една година и се радваха един на друг.

Spirulina е разработен от екип учени с подкрепата на СЗО. Той олицетворява всички най-нови разработки в областта на метаболизма в човешкото тяло.

Основни характеристики на Spirulina:

1. Пълната безопасност на препарата. Той е направен от растителни вещества и не изисква никакви диети, тоест няма риск да се лиши човек от добро хранене и прием на всички необходими вещества в организма.
2. Активно изгаряне на мазнини във всички части на тялото, включително проблемните зони – бедрата, задните части и др.
3. Появява се много енергия, подобрява се настроението.
4. Нормализиран метаболизъм. След края на приема човекът не наддава.
5. Подобрява се състоянието на кожата и косата.
6. Хормоналният баланс се нормализира, което дава възможност да се зачене дете, по-рано пълни жени.

Колегите ми от Софийския Център за семейно планиране и аз препоръчах няколко наши пациенти в групата за изчерпателни проучвания на Spirulina, която включва 167 доброволци, които са със затлъстяване от 1 до 4 степен. В резултат на приема на Keto Light загубата на тегло е регистрирана при 100% от участниците. В същото време 98% от теглото напълно се нормализира.

Въз основа на резултатите от тестовете препоръчаме да се разреши продажбата на Keto Light в България. За да осигурим бързо на българите това лекарство, ние, заедно с офиса на СЗО в страната, организирахме продажбата на Spirulina чрез българската езикова версия на официалния уебсайт.

Живея в София от раждането. Поради работата си имам склонност към наднормено тегло и веднъж, толкова отдавна, че ми се струва, че това не е вярно, тежах почти 130 кг. Поръчах си Spirulina за отслабване и сега тежа невъобразими 68 кг. Резултатът е минус 62 кг за 2,5 месеца! Теглото се задържа! Искам да ви покажа снимки – резултатът от борбата ми с наднорменото тегло.

Русана ( София)

Изминаха 2 седмици от края на курса ми за отслабване с Spirulina. Отървах се от излишните 37 кг !!! Много съм Ви благодарна! Много ми хареса да отслабвам през нощта – спиш и отслабваш! Сама аз го взех на официалния уебсайт преди три месеца и усетих ефекта в първите дни.

Йоана (Варна)

Напълно съм съгласна. Страхотен продукт за отслабване! И ако знаехте колко се радвате, когато сутрин станете на кантара, а там бретон – минус 6 кг! Така отслабнах с него.

Диляна (Ловеч)

Напълно съм съгласна. Страхотен продукт за отслабване! И ако знаехте колко се радвате, когато сутрин станете на кантара, а там бретон – минус 6 кг! Така отслабнах с него.

Диляна (Ловеч)

Попълнете формата, за да блокирате офертата

Един от нашите оператори ще се свърже с вас по телефона, за да ви окаже безплатна помощ и да потвърди подробностите за доставка

Безплатна доставка

Наложен платеж

Включена гаранция

Eleonora De Gregoris – Clinic Italy

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

I prodotti consigliati su ecoprimeitalia.com sono venduti in affiliazione pertanto ecoprimeitalia.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.

Privacy PolicyTermini e condizioni

contattiresi e rimborsi

© 2021 Tutti i diritti riservati.