БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА И НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Цялата мрежа говори за таблетки с естествена добавка за спортисти

Когато говорим за укрепване на мускулите, обикновено веднага се сещаме за фитнеса, бодибилдинга и състезателните спортове. В действителност укрепването на мускулите засяга всеки от нас, но особено хората, които водят заседнал начин на живот и следователно трябва да поддържат мускулите си активни. Има много начини за укрепване на мускулите, като се започне с многото нови навици, които можем да включим в ежедневието си. Прочетете, за да откриете нашите пет съвета.

1. Започнете с диетата

Без правилно хранене упражненията са не само безполезни, но могат да бъдат и вредни. Приемът на правилното количество протеин е от съществено значение за укрепване на мускулите; можем да ги приемаме, като редуваме в диетата си яйца, бобови растения, зърнени храни – за предпочитане пълнозърнести – бели меса като пуешко и пилешко, а след това риба, мекотели и ракообразни. А спанакът? Дали той е просто легенда, родена с Попай? Изследванията показват, че спанакът е отличен съюзник за силни мускули благодарение на неорганичните нитрати, които се съдържат и в други зелени листни зеленчуци.

2. Яжте протеини за закуска

В Италия сме свикнали да закусваме сладко, обикновено с кафе и кроасан. Но няма нищо по-хубаво от това да започнете деня с правилния прием на протеини за укрепване на цялото тяло и особено на мускулите! Ако не можете без италианска закуска, допълнете обичайното си хранене с протеини: с гръцко кисело мляко и орехи ще сте по-сити и енергични на обяд.

3. Практикувайте лека и постоянна физическа активност

Дори и да не обичате да ходите на фитнес, да се потите и да се преуморявате, можете да намерите начин да бъдете физически активни в ежедневието си, без да прекалявате. Просто променете някои навици, като например да се качвате по стълбите вместо с асансьора, да удължите пътуването, като първо слезете от автобуса за разходка, вдигнете обикновена еднолитрова бутилка вода за 10 минути на ден, изведете кучето на разходка сутрин и вечер. Най-важното е да бъдем постоянни и да упражняваме мускулите, които считаме за “слаби” и винаги да помним да се разтягаме!

4. Поддържайте се добре хидратирани.

Мускулите се състоят от 75% вода. Следователно поддържането им еластични е от съществено значение за здрава и ефективна мускулна система. Водата повишава еластичността и тонуса на мускулите

на мускулите, помага за елиминирането на кортизола и поддържа ставите добре смазани. Освен това вода

също така е важно да се предотвратят мускулни крампи при спортисти и възрастни хора, които често страдат от това състояние.

ВНИМАНИЕ: ПОРАДИ ГОЛЯМОТО ТЪРСЕНЕ НАЛИЧНОСТИТЕ СА ПРЕД ИЗЧЕРПАНЕ

ОСТАНАХА САМО 3 ОПАКОВКИ

2 ПАКЕТА НА ЦЕНАТА НА 1 САМО ЗА €59 ВМЕСТО89 евро

КАКВО СЪДЪРЖА BIO BOOST

ЦИНК

Цинкът е основен елемент за мъжката сексуалност: той действа като стимулант, който позволява на тялото да произвежда повече T

 

АРГИНИН

 

Аргининът е аминокиселина, която подпомага мускулната регенерация.

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА БЛОКИРАНЕ НА ОФЕРТАТА

Безплатна доставка

Наложен платеж

 

Включена гаранция

Един от нашите оператори ще се свърже с Вас по телефона, за да потвърди поръчката и да Ви окаже безплатна помощ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Да, съдържанието е опаковано в класическа опаковка, без спецификации какво има вътре и с цветно покритие, което не позволява да се вижда съдържанието.

Обикновено изпращаме продукта на същия ден и услугата за доставка отнема 1/2 работни дни.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

Privacy PolicyTermini e condizioni

© 2021 Tutti i diritti riservati.